"Fitwalk®": voor IEDEREEN én voor ALLE leeftijden!
nl

0492 77 05 34

Waarom werd NeuroSocks® een partner van Fitwalk®?

Het gaat om jouw kwaliteit van leven!

Moderne technologie en onderzoek in één sok. Waarschijnlijk dé slimste sokken ter wereld. ;-)

Onze Fitwalk® te Elen is gebaseerd op opbouwende bewegingen naar stabiliteit en mobiliteit. Kortom zo lang mogelijk actief én mobiel te blijven, ondanks de leeftijd. Daarom kan extra ondersteuning van NeuroSocks® belangrijk zijn. 

Bijna al de sokken zijn uitgerust met VOXXLife Human Performance Technology (HPT), dat is gebaseerd op 45 jaar onderzoek in de neuromusculaire wetenschap. Het speciale geweven patroon, op de zool van de voet, kan ons helpen een betere houding te hebben, meer rechtop te lopen en zo een beter welzijn én een betere kwaliteit van leven te bereiken. 

Een gebrek aan stabiliteit en evenwicht is vaak dé oorzaak van problemen in het voet- en ruggebied.

Naast de vele voordelen die onze NEUROSOCKS®, misschien wel de slimste sokken ter wereld, maken, wordt er alleen gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen voor hoogwaardige productie.

Onze producten zijn niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten. Verschillen zijn wat ons menselijk maakt. Door deze verschillen leveren onze producten niet allemaal dezelfde resultaten op. Ontdek zelf hoe goed Neuro Socks je helpt je wellnessdoelen te bereiken. 

"Fitwalk®" is veel meer dan "wandelen & stappen" alleen.